Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nieuws

Nikkellegering 718 delen.
Tijd vrijgeven: 2021-05-07 16:51:05  Hits: 14

nickel legering 718 is eenneerslag-sterktenikkel-based High-temperature High-strengle legering. De geschikte thermische verwerkingstemperatuur is 1120-900 ℃. De koelmethode kan waterblussen of andere snelle koelmethoden zijn. Na thermische verwerking moet het in de tijd worden uitgegooid om de beste prestaties te garanderen. Het materiaal moet worden verwarmd tot de bovengrens van de verwerkingstemperatuur tijdens hete verwerking. Om plasticiteit tijdens de verwerking te waarborgen, moet de eindverwerkingstemperatuur wanneer de vervorming 20% ​​niet lager mag zijn dan 960 ° C. Koud werken moet worden uitgevoerdna oplossingsbehandeling, en de werkverhardingssnelheid is groter dan die van austenitisch roestvrij staal, zodat de verwerkingsapparatuur dienovereenkomstig moet worden aangepast en er moet een tussenliggend uitgloeiingsproces zijn tijdens het koude werkproces.

IT heeft uitstekende weerstand tegen stresscorrosie kraken en putten in zowel hoge temperaturen als lage-temperatuuromgevingen, en de oxidatieweerstand is bijzonder uitstekend bij hoge temperaturen.

another-functie van de legering is dat de structuur van de legering bijzonder gevoelig is voor de warm werkproces. De relatie tussen fase-neerslag en ontbinding in de legering en de relatie tussen structuur, proces en prestaties kan worden ingepakt en redelijke en haalbare procesprocedures kunnen worden geformuleerd voor verschillende gebruikseisen. Een verscheidenheid aan onderdelen die aan verschillende sterkteniveaus en gebruikseisen kunnen voldoen, kan worden verkregen. Dit is onzenikkellegering 718 delen. De foto wordt innatura genomen, kom alsjeblieftnaar ons als je hetnodig hebt en kijk uitnaar samenwerken met jou!


voorgaand: W.NR.1.4980 Moer

volgende: Nikkellegering in718 bouten