Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nieuws

Invar36 legering poeder
Tijd vrijgeven: 2021-10-20 14:11:59  Hits: 15

Alloy 36 een speciale laag-expansion ijzer-nickel legering met een ultra-low uitzettingscoëfficiënt. Koudevervorming kan de thermische expansie te verlagen en stabilisering van de thermische uitzettingscoëfficiënt binnen een bepaald temperatuurbereik. De polaire thermische expansiecoëfficiënt tussen-250 ° C en+200 ° C.

is goede plasticiteit en taaiheid

 

Shanghai Lanzhu speciale legering Material Co, Ltd werd opgericht in 2005. het is gewijd aannikkellegeringen en kobalt legering materiaal proces van onderzoek en ontwikkeling van de vorming van de technologie, en is toegewijd aan het oplossen van de praktische toepassing van materiële waarde-added technologie in complexe omgevingen. Het is een toonaangevende fabrikant van legering materialen in China. Door smelten, smeden, gieten en precisie poedermetallurgie, biedt gebruikers één-stop materiaalgoedkeuring voor de terminal legering smeedstukken, profielen, castings, poedermetallurgie en andere produkten. Heeft u een solide basis voor materiële ontwikkeling en materiële oplossing mogelijkheden. De rijke productlijn biedt gebruikers een multi--kanaal supply model productwaarde-added maximaliseren

 

our Invar36 legeringspoeder bolvormig en voorzieningen. Goede vloeibaarheid uniforme deeltjesgrootteverdeling, geen materiële segregatie en laag gehalte aan gas; het poeder specificaties kunnen worden geproduceerd in het traject van 5-150 micron; in China, kan het minimum poeder specificaties van ons bedrijf 5 Micron te bereiken, het legeringspoeder momenteel ontwikkeld is de meest praktische.

 

De poeder kan worden gebruikt in laser/electron straal additief vervaardigen (SLM/EBM), poedermetallurgie (PM), sproeien en andere processen. IJzer-based metaalpoeders worden veel gebruikt in 3D bedrukt dunne-walled inrichtingen en ingewikkelde onderdelen, thermisch spuiten, laserbekleden, biologie en andere gebieden.

 

our core voordelen :

1. Technische sterkte: hebben technische service mogelijkheden van ontwerp van het materiaal, poeder analyse, poeder toepassing en bericht-material processing

2. Jaren van succesvolle ervaring in de ontwikkeling van high-end metalen materialen

3. Zeer geschikt metaalpoeder en printer

4. Betrouwbaarheid van de metaalpoeder kwaliteit


our dienst voordelen:

1. Afdrukken proces experiment

2. Poeder ontwikkeling

3. Bericht-material warmtebehandeling

4. Proces vormen technische dienst


Assure:

1. Strenge controle van de kwaliteit van de grondstoffen

2. Vacuüm smeltenneemt VIM+gasbescherming vacuüm verstuiving

3. Strikte uitvoering van de procesparameters bij de werkwijze

4. Strikte uitvoering het inspectieproces


voorgaand: 1J79 legering poeder

volgende: Metalen 3D-printen als een ontwri...