Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nieuws

Nikkellegering 625 bus
Tijd vrijgeven: 2021-05-07 16:12:08  Hits: 17

nickel legering 625, ook bekend alsUNS N06625, W.NR.2.4856, NICR22MO9NB, NA21, heeft uitstekende corrosie- en oxidatiebestendigheid en heeft goede trekeigenschappen en vermoeidheidseigenschappen van lage temperaturen tot 980 ° C, en is bestand tegen zoutsprayatmosfeer onder stresscorrosie. Daarom kan het op grote schaal worden gebruikt in de vervaardiging van Aero-engine-onderdelen, ruimtevaartstructurele onderdelen en chemische apparatuur en gelegenheden die in contact zijn met zeewater en worden onderworpen aan hoge mechanische stress.

in-aanvulling op hetnikkel Legering 625 bus getoond in de afbeelding, het kan ook worden gemaakt in poeder, gietstukken, smeden ringonderdelen, strips, buizen, staven, 3D-metaalpoeder, precisiegegevens, etc.

 

nit vertoont een uitstekende corrosieweerstand in veel media.

• Het heeft uitstekende weerstand tegen pitting, spleetcorrosie, intergranulaire corrosie en erosie in chloride media.

• het Heeft een goede weerstand tegen anorganische zuurcorrosie, zoals salpeterzuur, fosforzuur, zwavelzuur, zoutzuur, enz., en heeft ook alkali en organische zuurcorrosieweerstand in oxidatie- en reductiemogelijkheid.

• effectief Weerstand tegen chloride-ion het verminderen van stresscorrosie kraken.

-• Er is bijna geen corrosie in zeewater en industrieel Gasomgevingen, en het heeft een hoge corrosieweerstand tegen zeewater en zoutoplossingen, zelfs bij hoge temperaturen.

• geen gevoeligheid tijdens het lassen. 

• Het is bestand tegen carbonisatie en Oxidatie in statische of circulerende omgevingen, en is bestand tegen corrosie door chloor

Containing gassen.

 


\\n \\n \\nWe zijn een onderneming die gespecialiseerd is in speciale legeringsmaterialen, aarzelniet om contact op tenemen ons! \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Legering 36 dunne tape

volgende: Legering C-balk