Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nieuws

Hoenikkellegering 625 te gebruiken
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:46:57  Hits: 13

Dit is een van de verschillende hogenikkelchromiumlegeringen van bijzondere vermelding vanwege de combinatie van zeer hoge sterkte, uitstekende verzuimbaarheid en uitstekende corrosieweerstand. Het heeft ook een bijzonder bruikbaar temperatuurbereik van cryogeen tot 950 oC.

its sterkte is afgeleid van de effecten van het molybdeen enniobium op zijnnikkelchromiumstructuur. Deze combinatie van elementen is ook verantwoordelijk voor zijn superieure weerstand tegen een breed scala aan corrosieve omgevingen van ongebruikelijke ernst. Deze eigenschappen hebben het een uitstekende keuze gemaakt voor Sea-water-toepassingen, zoals staalkabelaanlegkabels en propellerbladen voor marineschepen. De thermische vermoeidheidssterkte, oxidatieweerstand en uitstekende lasvermogen hebben deze legering van belangstelling gemaakt voor een verscheidenheid aan ruimtevaarttoepassingen. De hoge corrosiebestendigheid en -verfactiviteit hebben het ook een favoriet gemaakt met de chemische industrie voor zijn planten- en opslagapparatuur.

625 zal bijna weerstaan ​​de volledige aanval van zee

water,neutrale zouten en alkalische media , en zal ook bestand zijn tegen dergelijke corrosieve problemen als zoutzuur en salpeterzuren. -bezondheid van het hogenikkel (tot 60%) en chroomgehalte van 625 is het moeilijk voor de machine, en zoals al het hogenikkelchroom Legeringen De grondstof is erg duur.

voorgaand: Hoe legering 825 te gebruiken

volgende: Hoe legering C276 te gebruiken