Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Nieuws

[Invar-applicatie] Klokbalansveer
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:49:14  Hits: 13

1.jpg

since de uitvinding van het draagbare uurwerk, het trilsysteem wijze van het handwiel+haarveer is vastgesteld. Mechanische klokken en horloges gebruiken de balansveersamenstel als het trillingssysteem om het standaard tijdsignaal te genereren. Dit artikel zal de korte geschiedenis beschrijven van de ontwikkeling van het saldo veersysteem.

 

since de beroemde"Navigating chronometer"concurrentie in de 17e eeuw, de Britse uurwerken hebben is de beste in de wereld. Het saldo veersysteem van de vroege Britse horloges een platte veer (blauw) uit een gesloten, metalen lichte slinger en ijzerbasis, welke een gereduceerde versie van de balansveer klok uitgevonden door de Nederlandse wetenschapper Huygens was. Gewoonlijk wordt het handwiel hoge-end Britse horloges uit edel metaal (goud k) de traagheid van het handwiel, die het doel vannauwkeurige tijdregistratie kunnen bereiken te vergroten. Het beoordelen van de kostbare klokken dienu bewaard zijn, zal de dagelijkse tijdfout binnen 5 minuten zijn.

 1896, de Zwitsersenatuurkundige Charles Edward Guillaume (CE guillaume) vond een legering. De thermische uitzettingscoëfficiënt van de legering significant verlaagd bij de magnetische temperatuurnabij de Curie-punt, waardoor het dus2.jpgcalled abnormale uitzetting (negatieve anomalie). Aldus kan een klein of gelijkmatignulcoëfficiënt van uitbreiding worden verkregen in een breed temperatuurbereik in de buurt van kamertemperatuur. De samenstelling van deze legering is 64% FE en 36% NI, met een faceto

center

inface-structuur, en zijn cijfer is 4J36. De Chinesenaam is Invar en zijn Engelsnaam is Invar, wat betekent dat het volume onveranderd blijft. -----

Dit opmerkelijke legering heeft zoveel bijgedragen aan de wetenschappelijke vooruitgang die zijn ontdekker ( Zwitsersenatuurkundige Guillaume) won de Nobelprijs voor de Natuurkunde in 1920 om deze reden. Hij was de eerste en enige wetenschapper in de geschiedenis. Won deze eer voor een prestatie in metallurgie. 

 deze uitvinding werd snel toegepast op klokken en horloges. Het bimetallische afgeknotte balanswiel is een ding van het verleden geworden, omdat de balansveer van Invar-legering geen balanswiel vereist om te compenseren voor temperatuurveranderingen.

 

 n (Dit soort evenwichtnog schroeven voor fijninstelling van het positieverschil, maar het lichaam van de balans gemaakt van Invar-legering)

+

 people geleidelijk ontdekt Datna het verwijderen van de zware schroef op het balanswiel, kan de frequentie worden verhoogd tot een ongekende snelheid, keert de lichtpendel terugnaar de ogen van mensen, en het frequentierecord wordt voortdurend vernieuwd, van de oorspronkelijke 1 seconde, 1 seconden, snel verhogen tot 1, 18,1 en zelfs ongelooflijke 1 @ seconden in een korte tijd! Denauwkeurigheid van de klok weer improved.Since de uitvinding van het draagbare uurwerk, is het trilsysteem wijze van het handwielhaarveer bepaald. Mechanische klokken en horloges gebruiken de balansveersamenstel als het trillingssysteem om het standaard tijdsignaal te genereren. Dit artikel zal de korte geschiedenis beschrijven van de ontwikkeling van het saldo veersysteem.

""-

since de beroemdeNavigating chronometer concurrentie in de 17e eeuw, de Britse uurwerken hebben is de beste in de wereld. Het saldo veersysteem van de vroege Britse horloges een platte veer (blauw) uit een gesloten, metalen lichte slinger en ijzerbasis, welke een gereduceerde versie van de balansveer klok uitgevonden door de Nederlandse wetenschapper Huygens was. Gewoonlijk wordt het handwiel hogeend Britse horloges uit edel metaal (goud k) de traagheid van het handwiel, die het doel vannauwkeurige tijdregistratie kunnen bereiken te vergroten. Het beoordelen van de kostbare klokken dienu bewaard, zal de dagelijkse tijdfout binnen 5 minuten zijn.

 -----

 1896, de Zwitsersenatuurkundige Charles Edward Guillaume (CE Guillaume) bedacht een legering. De thermische uitzettingscoëfficiënt van de legering significant verlaagd bij de magnetische temperatuurnabij de Curie-punt, waardoor het duscalled abnormale uitzetting (negatieve anomalie). Aldus kan een klein of gelijkmatignulcoëfficiënt van uitbreiding worden verkregen in een breed temperatuurbereik in de buurt van kamertemperatuur. De samenstelling van deze legering is 64% FE en 36% NI, met een face

to

centerinface-structuur, en zijn cijfer is 4J36. De Chinesenaam is Invar en zijn Engelsnaam is Invar, wat betekent dat het volume onveranderd blijft.

 

Dit opmerkelijke legering heeft zoveel bijgedragen aan de wetenschappelijke vooruitgang die zijn ontdekker ( Zwitsersenatuurkundige Guillaume) won de Nobelprijs voor de Natuurkunde in 1920 om deze reden. Hij was de eerste en enige wetenschapper in de geschiedenis. Won deze eer voor een prestatie in metallurgie.

 3.jpg

deze uitvinding werd snel toegepast op klokken en horloges. De bimetalen afgeknotte handwiel is uitgegroeid tot het verleden, omdat de balanceerveer van Invar-legering geen handwiel dient ter compensatie van temperatuurwijzigingen. 


(Dit soort evenwichtnog schroeven voor fijninstelling van het positieverschil, maar het lichaam van de balans gemaakt van Invar-legering)

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ Npeople gaandeweg ontdekte datna het verwijderen van de zware schroef aan het handwiel, de frequentie weer kan worden verhoogd tot een ongekende snelheid, het licht slinger terugnaar de ogen van mensen, en de frequentie record wordt voortdurend vernieuwd, van de oorspronkelijke 1 seconde, 1 seconde snel verhogen tot 1, 18,1 en zelfs ongelooflijke 1 @ seconden in een korte tijd! Denauwkeurigheid van de klok weer verbeterd. \\ N \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Nikkellegering in718 bouten

volgende: Invar36 Exporteer product